dissabte, 27 de gener del 2018

Competències bàsiques

A classe hem estat mirant el model que ens han donat de les competències bàsiques d'aquest curs.
Hem de tenir present, però, que, tot i que allà no hi hem trobat cap redacció o expressió escrita, a la prova aquest exercici hi continuarà essent.
També hem, o més aviat heu, de recordar que la nota de les competències s'afegirà a la nota de segona o tercera avaluació, per acabar d'arrodonir-la, sempre que sigui una qualificació positiva i en el cas que l'hàgiu deixada en blanc.
El fet que s'afegeixi a una o altra avaluació dependrà del moment que m'arribin les qualificacions.

Aquí us deixo alguns enllaços on trobarem les proves de competències d'altres cursos, en mirarem algun trosset i vosaltres us els podeu mirar tots, si voleu i, si teniu algun dubte, poedeu demanar a qualsevol classe amb mi.


A més us deixo l'enllaç de la informació que ens han donat sobre la prova d'aquest curs: http://csda.gencat.cat/ca/arees_d_actuacio/avaluacions-consell/avaluacio-quart-eso/2018/novetats/

Pel que fa als dubtes que han sorgit durant la prova de model, dir-vos que he investigat diverses fonts per veure com s'ha de fer la concordança entre els noms col·lectius i el verb i he trobat que la majoria de vegades podem fer-les com més ens convingui, tot i que es fan algunes recomanacions que podeu trobar clicant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada