dimecres, 23 de maig del 2018

Feines que heu de fer abans d'acabar el curs, que sembla que les coses no estan del tot clares.

Com que us vaig trobant pels passadissos i m'aneu preguntant, us deixo aquí les feines que s'han de fer abans d'acabar les classes i per a tenir una nota a la tercera avaluació que no cal que coincideixi amb la final.

  • Heu de redactar una entrevista a partir de les instruccions de l'entrada del blog que expliquen com es fa i de l'àudio que he penjat de la persona a qui vau entrevistar que també és al bloc. Aquest treball és individual. Si voleu que el corregeixi i després reescriure'l, el podeu enviar fins al 25 divendres si me'l doneu en mà o fins al 27 diumenge si me l'envieu per mail. Si no voleu que us el corregeixi prèviament teniu temps fins al divendres següent (1 de juny) o fins al diumenge següent (3 de juny), amb la mateixa pauta.
  • Heu de fer una lectura dramatitzada d'un fragment de Ma Rosa que és l'obra que heu de llegir aquest trimestre i que hem vist en versió enregistrament del TNC a classe. Aquest treball el podeu fer amb tantes persones com personatges surtin al fragment que escolliu i teniu temps fins al dia 1 de juny.
  • Ens queda un examen per fer. Farà mitjana amb l'anterior que, si el voleu fotocopiat podeu tenir-lo i afegirà, segur, el tema de les oracions adjectives i algunes preguntes sobre l'argument de Ma Rosa. També hi sortirà un text on haureu de detectar problemes de coherència i cohesió.
Crec que no hi ha cap altra feina a fer, i espero que s'hagi aclarit tot.



Entrevista                                   Lectura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada