dimecres, 13 de juny del 2018

Com serà l'examen de recuperació

Per poder preparar bé un examen s'ha de tenir clar què hi pot sortir, que de vegades és molt i sembla poc i d'altres passa just a l'inrevés. Aquesta vegada hem de parlar de l'examen de recuperació del curs.
Passo a concretar:

Estructura bàsica de l'examen:

  • Hi haurà un text i unes preguntes de comprensió lectora sobre el text. També hi podrà haver alguna pregunta sobre les qüestions de morfosintaxi que hem treballat durant el curs que els de 4t A no hauran de respondre.
  • Hi haurà un dels poemes que vam llegir a classe i que són al llibre de Jacint Verdaguer, sobre el qual també haureu de respondre algunes preguntes.
  • Hi haurà una sèrie de preguntes de veritat o fals o de múltiple opció, sobre la literatura que hem estudiat durant l'any.
  • Sis preguntes màxim (dues per cada llibre) de les lectures obligatòries que només hauran de respondre aquells que les tenen suspeses.
  • Hi haurà una expressió escrita que avaluarà la vostra competència lingüística.


Espero que el prepareu bé, si teniu alguna pregunta sobre aquest examen, la podeu fer durant la setmana a l'Institut o posant-vos en contacte amb mi pels canals que coneixeu. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada